Werken met Pure Projects

PureRock_argentina_BW.JPG

Projectverbetering in Nederland sinds 2007

Welkom bij Pure Projects Consultancy. 

Pure Projects Consultancy is opgericht in 2007. De kern van het idee erachter stamt echter van zo'n 20 jaar daarvoor. Toen kwam oprichter Frans Swaalf voor het eerst in aanraking met grootschalige projecten. De stevige lessen uit die eerste fase, gecombineerd met de kennis en ervaring die werd opgedaan door studie en praktijk, vormen de basis van de aanpak van Pure Projects.
Deze aanpak ondersteunt nu Nederlandse organisaties bij het in de hand krijgen en houden van projecten, onder meer bij KPN, ENECO, UWV, CVZ en de Nationale Politie.

Frans Swaalf.jpg
 

Frans Swaalf , MSc, MBA, PMP, IPMA-B

Met wortels in Amsterdam, Miami, Utrecht en Drenthe brengt Frans een levendige en breed georiënteerde conversatie op gang over grote en kleinere projecten. De kern van zijn interesse gaat over de vraag of en hoe een onderwerp zich leent om als project of programma te worden uitgevoerd. De inpassing in de staande organisatie, die soms niet compleet overtuigd is van het nut van het project, is daar een fundamenteel vraagstuk bij. De ervaring van Frans bij veel verschillende organisaties is waardevol om de gebruikelijke valkuilen te herkennen en te vermijden.

Stevig gefundeerd qua theorie en praktijk schuwt Frans de lastiger kanten van project- en programma-management niet, zoals het persoonlijk functioneren van de projectmanager, omgaan met de leidende bedrijfscultuur en de integratie van agile met klassieke methoden.

 
peach-5.png